Viikonlopun ostosmatka Kööpenhaminaan

Ostosmatka mukavaan kaupunkiin piristää mieltä ja vaatekaappia. Olikin jo pitkä aika kun olimme käyneet Köpiksessä ja nyt helmikuisena viikonloppuna se onnistui.

Kööpenhamina on upea ostoskaupunki, siellä on kaksi hyvää tavarataloa aivan keskustassa mikä tuttua siellä käyneille. Illum ja Illum Bolighus. Illumin hintataso ja merkit ovat laadukkaita ja hinnakkaita, mutta siellä kannattaa käydä katsomassa mikä on IN. Tavaratalo on kaunis ja vaikkakin kallistasoinen niin palvelu on hyvää, kuten kyllä Tanskassa kaikkialla.

Kgs Nytorv löytyy myös upea tavaratalo Magasin du Nord, joka mielestämme oli parantunut sitten viime käynnin. Siellä on myös hyvät merkit ja ihanat osastot. Mukaan sieltä lähtikin ihania vaatteita.
Keskusta on täynnä pieniä butiikkeja ja varsinkin koruliikkeitä oli paljon. Aivan ihania liikkeitä, joissa kaunis valikoima koruja.

Ja sitten niitä hankintoja

Kevääksi oli tarjolla ihania värejä, punainen oli voimakkaasti esillä ja se tempasi mukaansa. Kiiltosukat ovat nyt IN ja niitä tulikin mukaan useat.
IMG_2949Baum und Pferdgarden. Kiva mallisto joskin aika hinnakas.

IMG_3002pysty

Pusero kaipasi lisää punaista, joten Billibin punaiset pistokkaat lähtivät mukaan. Ne löytyivät Kgs Nytorv Sko -butiikista.

IMG_3003

Maanesten on pieni butiikki, jossa kiva valikoima vaatteita ja koruja. Osoite on Laederstraede No 36, joka muuten ihana kauppakatu. Sieltä lähti mukaan uudenmallinen pusero, joka oiva vaikkapa nahkahousujen kera. Ja ehkä maustettuna noilla punaisilla kengillä.

IMG_3005pysty

Kauppojen aukioloajat shoppailijan kannalta ovat mainiot. Hotellimme sijaitsi lähellä Magasin du Nordia, joten siellä oli kiva pistäytyä ostojen välillä.

Suosittelen vierailua Kööpenhaminassa, aivan ihana ostoskaupunki ja toki muutenkin. Varaa aikainen lento, vie tavarat hotelliin ja sitten aamupalalle Cafe Nordeniin Amagetorv:illa. On kiva katsoa kun komeat ja tyylikkäät tanskalaiset matkaavat töihin, siinäkin on hyggea. Mars matkaan vaan!