Tämä hetki helmikuussa

aulikki pinkkiturkis

Tammikuu karkaa aina ja nyt jo helmikuu. Helmikuu on alkanut hyvin aktiivisesti, ratsastusta, hiihtoa, lenkkeilyä, body compact-jumppaa, shoppailua, mukavia brunsseja, ystävien tapaamista. Ja jatkuu samalla tapaa, siis hyggeillen.

Helmikuussa on matka työkaverin Tiinan kanssa Kööpenhaminaan katsastamaan mitä siellä liikkuu ilmassa. Pieniä ostoksia sopivasti, käynti Vintage-butiikeissa. Teen juontia vanhassa tanskalaisessa teehuoneessa, jossa aito tunnelma. Illallisia kanavarannan ravintoloissa, tanskalaisen seurailua, paljon kävelyä ja naurua.

On mukava huomata, kuinka positiivisuus luo hyvää henkeä ja kaikki asiat luontuvat vaivatta. Taka-alalla levoton maailmantilanne, mutta sen voi asettaa omaan lokeroonsa ja seurailla toki, mutta sen vatvominen ei kuitenkaan auta. Ostovoima ja uudet työpaikat kasvavat pienesti mutta kuitenkin kasvavat. Kulutetaan kukin omin resurssein.

Töihin on kiva mennä aamuisin ja tehdä ahkerasti töitä, töistä pitää olla kiitollinen. Hyvä työyhteisö; kannustava, positiivinen ja haastava tekeminen on todella tärkeää. Vapaa-aikana tulee nauttia ja tehdä mukavia asioita.

Vuosi on siis alkanaut hyvin ja näin jatkukoon myös. Kevät tulee pian ja tuo mukanaan kivoja asioita, varmasti:-)

Sinunkin keväästä tulee warmasti kiva!