Sadepäivän puuhastelua

Tänään sunnuntaina on satanut koko aamupäivän ja vähän ukkostanutkin, mutta sallittakoon välillä hiukan huonompikin sää. Olen ns. syysihminen ja syksyn asiat alkavat nousta mieleen vaikkakin vielä lämmintä ja aurinkoista.

Laitoin kesäisimmät vaatteet varastoon odottamaan ensi suvea. Nythän oli poikkeuksellisen hieno kesä ja kesämekkoja ja muuta ihanaa kesävaatetta sai pitää yllä. Näin ei ole aina ollut.

Syysvaatteet ovatkin klassista, varmaa tummaa sinistä, piristettynä muutamalla värillä. Mitään uusia hankintoja ei vielä mukana ole ja nyt pitää pyrkiä pärjäämään näillä. Osa vaatteista on jo ns. vanhoja mutta yhtä kelvollisia laadun ja mallien suhteen. Kun pysyttelee tai ainakin yrittää pysyä samoissa mitoissa niin muotihan kiertää ja kaapin sopukoista voi löytyä mitä tahansa.

IMG_1534

Viikon voi aloittaa Ivo Nikkolon silkkileningillä. Sen seuraksi puetaan vaalea kevyt neule tai neuletakki. Silkki on hieno materiaali ja aivan ihana päällä. Mainio asuyhdistelmä alkusyksyyn. Pidän mekon metsän vihreästä sävystä, jokan on tämän syksyn yksi trendi väreistä. Mekon kera Vagabondin avokkaat, joilla voi hameen helmojen hulmutessa keinua paikasta toiseen.

Siitä se työviikko mukavasti alkaakin…

kukkamekko