Amalias Hem lifestyle-liike Korppoossa

Amalias Hem Korppoossa ja netissä on shoppailijan taivas! Liike sijaitsee Korppoon keskustassa keltaisessa puutalossa jossa tunnelma on hyvin kotoinen. Veljeni vaimo Merja vinkkasi Amalias Hem-sivustolla Facebookissa jossa liikkeen omistaja esittelee kivasti videolla uutuudet. Liikkeessä myydään vaatteiden lisäksi kenkiä, laukkuja ja sisustustarvikkeita. Liikkeessä on paljon tavaraa joten sinne kannattaa varata hyvin aikaa ja tutkailla rauhassa kaikki rekit, tekee hyviä löytöjä. Merkeistä löytyy mm. Moss Moss, lisäksi hyvin ruotasalaisia merkkejä niin vaatteissa kuin sisustuksessakin, osaan merkeistä oli minulle uusia eikä niitä pääkaupunkiseudulla näe. Kiva liike ja erittäin hyvä palvelu.

Amalias hem

Liikkeestä löysin kivat Pavement-merkkiset kengät jotka sopivatkin syksyn asuihin, lisäksi erinomaisesti Nauvosta ”helppoheikeiltä” ostettuu Henry Loydin takkiin ja vihreään talviparkaan.

Tiinan ruosteen ruskeat Chinos-housut löytyivät Amalias Hem:stä. Ne sopivat hyvin niinmun desig:stä löytyneiden neuleen ja poolon kanssa.

Amalias Hem nettikaupassa on esitelty kaikki tuottet hyvin ja niissä on tarkat mitat. Usein kuulee kun on tilattu netistä niin ei sovikaan eli nyt vaan mittailemaan ennen tilausta.