niinmun design Korppoossa

Facebookissa törmäsin Niinmun Design -merkkiin jonka mallisto on selkeä, naisellinen ja varma. Niinpä suuntasimmekin syksyisenä kauniina perjantaina matkaan tarkastelemaan malliston syntysijan ja myymälän. Korppoohan sopi meille hyvin koska matka sinne ei ole pitkä ja yhdellä yöpymisellä saatiin monta ihanaa saariston elämystä Nauvossa ja Korppoossa.

”Because we care

Niinmun´design punainenlanka on ekologisuus, eettisyys ja kestävä kehitys. Mallistomme ei perustu sesonkeihin, vaan tuotteemme ovat ajattomia vaatteita laadukkaista materiaaleista ja ne kestävät vuodesta toiseen. Näiden aatteiden pohjalta lähdin suunnittelemaan mallistoamme. Käytämme laadukkaita luonnonmateriaaleja ja vaatteistamme yli 90 % valmistetaan Suomessa.”

Merkillä on tyylikkäät sivut niinmun design -sivustolle

niinmun design:ll on takanaan tarina näet sen täältä

Mallistossa on ihania neuleita eri väreissä, mahtavat kauniit saaristoluonnon väreineen. Kauniit leningit ja paidat, puserot, housut ja asusteet. Ennekaikkea ihanaa on malliston ajattomuus, se kestää aikaa, on silti aina tyylikäs ja toimiva. Mallisto on laaja, alla poimintoja:

Galtby-mekko on ihana päällä, hieno materiaali ja todella tyylikäs. Kun et tiedä mitä laitat päälle niin pue tämä!

Tiinan ostokset kaunis vihreä neule ja Galtby-poolo. Omat ostokset vielä odottavat, mustikansininen neule ja samainen Galtby-poolo olivat loppuneet, mutta tulossa syksyn aikana. Kuvassa myös omistaja Virpi Galtby-poolomekossa.

Myymälä on kaunis ja harmoninen kuin myös niinmun design -mallistokin.

Myymälän ympärillä upea luonto -ihana harmoninen shoppailupaikka jossa varmasti viihtyy ja löytää ihania vaatteita!

Olipahan aivan mahtava päivä!