Kotoilua

IMG_0765

Lomalla on hyvä kotoilla, joko omassa tai vieraissa, toki aina se on mukavaa. Kotoillessa saan hyviä sisustusideoita ja yritän kohtuullisesti toteuttaakin niitä. Aina ei budjetti osu kohdalleen, mutta pienelläkin rahalla saa aikaiseksi. Tavoitteena on pehmeä kodikkuus ja harmonia.

Kalusteet ja pienet tavarat ovat kulkeneet jo pitkään mukanani. Pidän Artekin pöydistä ja jakkaroista. Muhkea nojatuoli on Furninovan ja klassikkokeinun hankin aikoja sitten kotiini ja se on Eamesin. Eamesin tuolit löytyvät myös keittiöstä. Ikeakaan ei ole unohdettu vaan olkkarin taso ja makuuhuoneen kaappi on nikkaroitu Ikean kalusteista ja hyvin toimivat. Kotini kaikki matot ovat Snowdrops Copenhagen mallistoa, niissä on mukavat kuosit ja rentous. Talomeon valaisin on myös klassikko ja hankittu joskus syntymäpäivän kunniaksi. Tyynyjä löytyy paljon vaikkakin harkiten kuosit valitsen.

Ja uusia hankintoja pitää tehdä, Himlan samettityynyt, torkkupeitto ja valaisimet olohuoneeseen ja makariin. Valaisimet ovat varmaankin mustat ja design sellaiset, vielä ei ole löytynyt oikeanlaisia. Eiköhän tämä valmistune joskus…

IMG_3887

IMG_3882

IMG_3884nurkka