Korut kuvastavat persoonaasi

Meillä kaikilla koruja, enemmän tai vähemmän. Nuorena en ollut koruista kiinnostunut, olin sen verran sporttinen. Ensimmäiset oikeat korut sain rippilahjaksi, kultaisen rei’itetyn sydänriipuksen ja kultaisen valkoisella kivellä olevan sormuksen.

Materiaaleina hopea ja valkokulta ovat suosikkejani. Valkokultaiset Anette Tillanderin korut ovat myös suosikkejani, ehkä jonain päivänä ne kohtaavat minut.

Kauniita koruja voi hankkia edullisestikin eri paikoista. Ne on kiva sovittaa pukeutumiseen ja niillä saa luotua kivan vaikutelman. Aina vaan ei aamulla ehdi miettiä mikä sopisi tämän päivän asuun. Yksi keino on pitää lempikorut esillä jolloin ne sujahtavat asuun.

Aikuisena jo pitkään työssä olleena hankin kauniin klassisen hopeisen riipuksen ja sormuksen. Ne ovat yhä suosikkikorujani ja toimivat arkisin. Kalevala korun hevosenkengän hankin surujuhlaan ja sekin on käytössä silloin tällöin. Kun aikuiseksi (50 v) niin syntymäkotini naapurit (kultaseppäpariskunta) antoivat korun mitä en ollut osannut kaivatakaan, hopeisen nilkkaketjun. Sitä käytän kesäisin tennareiden kanssa.

Lisäksi on perintökoruja joita ei vaan raski muuntaa uusiksi koruiksi, jolloin ne tulisivat käyttöön. Ne ovat kultaisia, jonka vuoksi ne ovat jääneet käyttämättä.

Korut kertovat persoonastasi ja mielialastasi. Ja usein huomaa kun on kauniit korut niin muutkin huomaavat ne. Muista käyttää ja ostaa koruja, palkkapäivä on hyvä siihen. Aivan ihania koruja löytyy kaikkialta ja kauneimmat mielestäni Kööpenhaminasta. Siellä on paljon pieniä ateljier liikkeitä joissa kannattaa pistäytyä.

Koruja on helppo rakennella itsekin, se on helppoa, mutta vaatii hieman sorminäppäryyttä. Saat persoonallisia koruja, tosin niillekin voi kertyä helposti hintaa.

korukasatiivis
Ota näistä sitten selvä.

korukasa haja
Näyttää jo paremmalta.

kULTAKORUT

Nyt vaan korut esiin ja käyttöön!