Juhliin rennon tyylikkäänä

Tulevana keskiviikkona on Butik helsinki synttärit ja sinne kuin myös muihin juhliin on aina kiva valmistautua. Vihdoin on kaikki tarpeet kasassa ja hiukset käyty laittamassa kuntoon.

Viikolla oleva juhla ei tarkoita sitä, että mennään missää asussa vaan. Kaikkia juhlia tulee kunnioittaa ja juhlijan osuus on pieni verrattuna juhlan järjestäjän panostukseen. Tässä tapauksessa vielä se, että juhlan järjestäjät ovat kauneuden ammattilaisia ja tyylitaitureita niin mietintää on tehty hieman tavallista enemmän.

Asuvalintani lähti viime keväänä hankituista punaisista pistokkaista (kiitos Tiinan painostuksen Kööpenhaminassa). Ja nyt kengät ovat vielä enemmän trendikkäät kuin viime kesänä. Yhdistän siihen Zaran edullisen pitkän punaisen kukkahameen ja Polos Sportin slimmin paitapuseron (ei niin edullinen). Lisäksi pienet punaiset korvakorut ja käsikoru. Armanin superpunainen huulipuna ja ripaus Zaran hajuvettä. Yhdistelmä ei ole kallis koska siinä on yhdistettynä edullista ja laadukasta. Meikki on luonnollinen, punaiset huulet kruunaa kaiken.

Ihanaa juhlintaa tiedossa Tavastialla!

Butik asu

btuik asusteet

Ihania kevään juhlia ja muista valmistautuminen, se kannattaa!